PROXIA Nowości Sprawozdanie HMI 2018

Sprawozdanie z targów hanowerskich 2018 – Smart! Connected! Mobile!

PROXIA Nowości Sprawozdanie HMI 2018

Sprawozdanie z targów hanowerskich 2018

Cyfryzacja i Przemysł 4.0 kroczą naprzód także w roku 2018. w nowym kontekście. Targi w Hanowerze, ze sloganem 'Zintegrowany Przemysł: Tworząc wartość' zasugerowało, czym zajmować się będą użytkownicy i dostawcy w przyszłości. Prócz tego skupiano się na pytaniu: Co Przemysł 4.0 da przedsiębiorstwom?

Odpowiedzieliśmy Państwu na te pytania pod tegorocznym hasłem targowym 'Inteligentna fabryka – Mobilna i połączona – PROXIA MES!' na naszym stanowisku w hali 7, stoisko A26.

• Wizualizacja danych procesów i danych zarządzania energią – w sieci, ze wsparciem chmury
  • Sprowadzenie na nowy poziom interoperacyjności pomiędzy utrzymaniem a produkcją dzięki wymianie informacji i wspólnemu bankowi danych!
  • Pełne, proste i w pełni elastyczne ujęcie w sieć warstwy produkcyjnej i informatycznej – zastosowanie standardów OPC-UA i MT-Connect!
  • Mobilna kontrola MES w czasie rzeczywistym i obliczanie kluczowych wskaźników wydajności/ całkowitej efektywności w sieci, na potrzeby ciągłego procesu usprawnień

Goście targowi poznali rozwiązania programowe PROXIA MES:

• PROXIA HMI 2018 Sprawozdanie 01
  • PROXIA HMI 2018 Sprawozdanie 02
  • PROXIA HMI 2018 Sprawozdanie 03
  • PROXIA HMI 2018 Sprawozdanie 04
  • PROXIA HMI 2018 Sprawozdanie 05
  • PROXIA HMI 2018 Sprawozdanie 06
  • PROXIA HMI 2018 Sprawozdanie 07
  • PROXIA HMI 2018 Sprawozdanie 08
  • PROXIA HMI 2018 Sprawozdanie 09
  • PROXIA HMI 2018 Sprawozdanie 10
  • PROXIA HMI 2018 Sprawozdanie 11
  • PROXIA HMI 2018 Sprawozdanie 12
  • PROXIA HMI 2018 Sprawozdanie 13
  • PROXIA HMI 2018 Sprawozdanie 14
  • PROXIA HMI 2018 Sprawozdanie 15
  • PROXIA HMI 2018 Sprawozdanie 16
  • PROXIA HMI 2018 Sprawozdanie 17
  • PROXIA HMI 2018 Sprawozdanie 18

• Zrównoważona optymalizacja procesów – produkcja szybsza i bardziej oszczędna!
    • Coraz mniejsze partie produkcyjne o wyższym stopniu indywidualizacji – bardziej ekonomiczna produkcja!
    • Trwałe zapewnienie konkurencyjności na globalnym rynku, dzięki naciskowi cenowemu i technologicznemu!

Prosimy o telefon!

Na miejscu w całej Europie

Oddziały w pobliżu Państwa

Kontakt całodobowy

Jesteśmy zawsze dostępni dla Państwa

Nasze telefony kontaktowe

Kontakt bezpośredni

Czy macie Państwo pytania lub pragniecie uzyskać dalsze informacje o naszych rozwiązaniach w zakresie MES?
    Skontaktować się z nami można bez trudu – i bez zobowiązań.

Nawiąż kontakt